Crema anticelulita cu extract pur de cafea

O cremă anticelulită naturală, cu conținut ridicat de cafeina și miros energizant de cafea.
Ingrediente necesare pentru crema anticelulita cu cafea (le găsești aici):
% | Pentru aprox 100gr de cremă anticelulită | |
Faza A | ||
Ulei rafinat de Macadamia | 25% | 25gr |
Ceară emulsifiantă M | 7% | 7gr |
Faza B | ||
Apă plată | 62,4% | 62,4gr |
Cafeină | 2% | 2gr |
Faza C | ||
Extract CO2 de Cafea | 2% | 2gr |
Vitamina E naturală | 1% | 1gr |
Plantaserv Q | 0,6% | 0,6gr |
Mod de preparare crema anticelulita cu extract de cafea:
- Încălzește la bain-marie fazele A și B în recipiente termorezistente separate, pînă ating temperatura de 75 gr C și ingredientele solide s-au topit.
- Retrage fazele de la baia de abur.
- Transferă faza B în faza A dintr-o singură mișcare și mixează la turație maximă timp de 1-4 minute. Continuă apoi mixarea la turație minimă.
- Când temperatura emulsiei scade sub 40 gr C, adaugă ingredientele fazei C și omogenizează.
- Transferă într-un recipient curat și etichetează.
Termen de valabilitate: minim șase săptămâni, dacă se păstrează la frigider.