Afișez toate cele 29 de rezultate

  • Ulei de Ricin rafinat 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    162,00 lei

    INCI: Ricinus communis seed oil

    Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    493,00 lei

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

  • Sare amară Epsom 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    350,00 lei

    Este o sursă naturală de magneziu de înaltă puritate și are o gamă largă de utilizări. Magneziul și alte săruri, absorbite prin piele, refac în mod eficient necesarul de minerale al organismului, inclusiv magneziul.

  • Substituent

    Ulei de Migdale rafinat 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    229,00 lei

    Ulei gălbui, fără miros, ideal pentru obținerea parfumurilor uleioase și maceratelor, pentru că nu influențează mirosul produsului final. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

  • Bicarbonat de sodiu 25 kg

    Evaluat la 0 din 5
    140,00 lei

    INCI: sodium bicarbonate Ingredient cosmetic alcalin, abraziv și înălbitor, utilizat pentru: ajustarea pH-ului compozițiilor cosmetice prepararea cosmeticelor de igiena (paste de dinti, deodorante, bile efervescente pentru baie) realizarea produselor de curățare a casei, ca alternativă ecologică la detergenții din comerț Nu lăsați la îndemâna copiilor. Păstrați la loc uscat si răcoros.

  • Unt de Shea nerafinat 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    930,00 lei

    Obținut din nucile arborelui Shea, fără ajutorul solvenților chimici. Hidratează profund, ameliorează vergeturile, calmează iritațiile și regenerează tegumentul.

  • Hidrolat de Trandafir de Damasc 5L

    Evaluat la 0 din 5
    232,00 lei

    Parfumul autentic si persistent al acestui hidrolat se datoreaza metodei traditionale de productie (veche de peste 100 de ani): dubla-distilare la aburi a florilor ce garanteaza un continut de ulei esential de minim 0,08%. Produs deosebit al unei distilerii bulgaresti cu traditie din inima celebrei Vai a Trandafirilor.

  • Ulei de cocos nehidrogenat 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    621,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Ulei de cânepă virgin 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    290,00 lei

    Un ulei excepțional pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele, uleiul de cânepă penetrează rapid pielea și o hidratează profund. Un ulei bogat în acizi grași polinesaturați (Omega 6 și Omega3), esențiali pentru refacerea elasticității pielii. Omega 6, prezent în mod natural în ceramidele pielii, ajută la reconstrucția lipidelor epidermei și împiedică deshidratarea. Omega 3 are proprietăți antiinflamatoare și calmează iritațiile.

  • Hidrolat de lavandă bulgărească 5L

    Evaluat la 0 din 5
    115,00 lei

    Obținut prin metode tradiționale – distilarea la abur a florilor de lavandă – acest hidrolat surprinde prin parfumul plăcut și persistent. Îsi gasește utilitatea în nenumarate produse cosmetice pentru față și pentru corp, de la loțiuni tonice și creme pentru fată până la loțiune repelente pentru insecte.

  • Unt de Shea rafinat 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    840,00 lei

    Obținut din nucile arborelui Shea prin procedee fizice de presare si rafinare, fără ajutorul solvenților chimici. Un ingredient cosmetic polivalent, important pentru rolul său de hidratare profundă și regenerare a pielii și fibrei capilare.

  • Substituent

    Ulei de cocos nehidrogenat 4.5 kg

    Evaluat la 0 din 5
    139,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Substituent

    Ulei de morcovi 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    359,00 lei

    Uleiul de morcovi este un macerat uleios bogat în vitamine( Vit A, C și E).

  • Ulei de Jojoba virgin 5l

    Evaluat la 0 din 5
    530,00 lei

    Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras/acneic.

  • Reduceri!

    Ulei de palmier nehidrogenat 20kg

    Evaluat la 0 din 5
    Prețul inițial a fost: 462,00 lei.Prețul curent este: 422,00 lei.

    Uleiul de palmier, împreună cu uleiul de nucă de cocos, sunt printre cele câteva grăsimi vegetale extrem de saturate. El este semi-solid la temperatura camerei și conține mai multe grăsimi saturate și nesaturate. Ca toate uleiurile vegetale, uleiul de palmier nu conține colesterol, deși aportul de grăsimi saturate crește atât colesterolul LDL cât și colesterolul HDL.

  • Substituent

    Ulei de argan dezodorizat, organic 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    1.181,00 lei

    Varianta dezodorizata a uleiului de argan este potrivita pentru persoanele care nu agreaza mirosul uleiului nedezodorizat, dar doresc sa se bucure de beneficiile pe care le aduce acest ulei pielii. Uleiul de Argan este utilizat de secole în Maroc în cosmetică, datorită potențialului său de regenerare și îmbunătățire a elasticității pielii. Este un antioxidant natural și are proprietăți remarcabile antiinflamatoare și de calmare a tegumentului.

  • Ulei de sâmburi de caise virgin 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    392,00 lei

    Uleiul de sâmburi de caise este un ulei bogat în nutrienți precum proteinele, zaharurile solubile, fibrele și acizii grași nesaturați. Dintre acizii grași nesaturați, întâlnim acidul linoleic și cel oleic. În ulei de sâmburi de caise se găsesc, de asemenea, antioxidanți, cum ar fi vitaminele A, C, E și K, la fel ca și niacina. Produsul are un volum mare de conținut mineral, cum ar fi cupru, magneziu, fosfor și potasiu.

  • Ulei de macadamia virgin 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    415,00 lei

    Ulei incolor, fără miros, obținut prin presarea nucilor de macadamia și rafinare. Țara de origine al nucilor dulci și gustoase ale arborelui de macadamia este Australia. Uleiul rafinat de macadamia este ideal pentru obținerea parfumurilor și al maceratelor uleioase, pentru că nu influențează culoarea sau mirosul produsului final.

  • Ulei de avocado virgin 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    365,00 lei

    Uleiul de avocado conține preponderent esterii acizilor grași nesaturați (acid oleic, linolic, palmitoteic), nivelul total al acestora poate atinge procentul de 80%. În compoziția uleiului se mai regăsește și esterului unui acid gras saturat, cel al ecidului palmitiv, în proporție de 5-25%. Uleiul este deasemena bogat în vitaminele A, C, E și acid folic.

  • Argilă Roșie Superfină 25kg

    Argilă Roșie Superfină 20kg

    Evaluat la 0 din 5
    950,00 lei

    Argila roșie este un ingredient 100% natural provenit din Franța, fără aditivi și foarte bogat în minerale.

  • Unt de Cacao nedezodorizat pur primă presare 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    1.980,00 lei

    Înzestrat cu o aromă delicioasă de ciocolată, acest unt este obținut prin măcinarea și presarea mecanică a boabelor de cacao. Are un conținut ridicat de antioxidanți, fiind util pentru fabricarea produselor anti-aging și anti-celulitice.

  • Hidroxid de potasiu 25kg -KOH

    Evaluat la 0 din 5
    480,00 lei

    Hidroxidul de potasiu (KOH) este un compus chimic inorganic cu formula KOH. Produsul se prezintă sub forma de fulgi, având o greutate de 25 kg. Este un alcalin puternic și are o serie de utilizări în diverse domenii.

  • Argilă verde 20 kg

    Argilă Verde Montmorillonită 20kg

    Evaluat la 0 din 5
    950,00 lei

    Argila verde montmorillonită este un ingredient 100% natural, provenind din Franța. Această argilă este bogată în săruri minerale și are proprietăți purifiante și calmante, fiind recomandată în special pentru îngrijirea tenului gras sau mixt. Poate fi utilizată în prepararea diverselor produse cosmetice, cum ar fi măști purifiante sau împachetări corporale detoxificante.

  • Argilă verde superfină 25 kg

    Argilă Verde Superfină 20kg

    Evaluat la 0 din 5
    950,00 lei

    Argilă verde naturală este fină și cu miros neutru și poate fi folosită pentru a crea produse cosmetice. Este provenit din Franța și conține 100% ingrediente naturale, fără aditivi.

  • Argilă Roz Superfină 25kg

    Argilă Roz Superfină 20kg

    Evaluat la 0 din 5
    950,00 lei

    Această pudră roz naturală este fină și cu miros neutru și poate fi folosită pentru a crea produse cosmetice. Este provenit din Franța și conține 100% ingrediente naturale, fără aditivi.

  • Substituent

    Ulei de nucă 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    440,00 lei

    Uleiul de nucă este un izvor constant al antioxidanților și vitaminelor B. Ambele apără pielea față de stresul oxidativ, reduce pagubele cauzate de radicalii liberi. Datorită conținutului său de vitamina E ajută la menținerea pielii suple, flexibile și tinere. Datorită Omega 3 și 6 din compoziție este potrivit tratării pielii terne, uscate, cu eczeme, care va fi hidratat la nivel celular. Totodată, are efect de tonifiere și de regenerare. Este o resursă bogată de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier și calciu.

  • Unt de mango 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    2.440,00 lei

    Obținut prin presarea sâmburelui fructului de Mango și filtrare mecanică, fără solvenți chimici. Un unt emolient, bogat în acid stearic, care repară și regenerează firul de păr. Untul de mango are efect antioxidant, emolient și nutritiv.

  • Ulei de Migdale virgin 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    478,00 lei

    Bogat în fitosteroli și acizi grași, uleiul virgin de migdale este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazisului, acneei și a iritațiilor de scutec. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

  • Unt de Cacao dezodorizat 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    1.950,00 lei

    Un produs potrivit pentru cremele sau săpunurile în care vrem să ne bucurăm de beneficiile untului de cacao dar nu dorim ca aroma de cacao să interfereze cu alte parfumuri.