Afișez toate cele 29 de rezultate

  • Ulei de Ricin rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    6,50 lei162,00 lei

    INCI: Ricinus communis seed oil
    Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

  • Ulei de Jojoba virgin

    Evaluat la 0 din 5
    19,00 lei530,00 lei

    Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras/acneic.

  • Ulei de Migdale rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    11,00 lei229,00 lei

    INCI: Prunus amygdalus dulcis oil
    Ulei gălbui, fără miros, ideal pentru obținerea parfumurilor uleioase și maceratelor, pentru că nu influențează mirosul produsului final. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides

    Evaluat la 0 din 5
    15,00 lei493,00 lei

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Ulei de cocos fracționat. Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

  • Ulei din Sâmburi de Struguri, rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    7,60 lei210,00 lei

    INCI: Vitis vinifera seed oil

    Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asupra tenului gras, acneic sau cu pori dilataţi. Se absoarbe ușor, fără a încărca tenul

     

  • Ulei de macadamia virgin

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei415,00 lei

    Ulei incolor, fără miros, obținut prin presarea nucilor de macadamia și rafinare. Țara de origine al nucilor dulci și gustoase ale arborelui de macadamia este Australia. Uleiul rafinat de macadamia este ideal pentru obținerea parfumurilor și al maceratelor uleioase, pentru că nu influențează culoarea sau mirosul produsului final.

  • Ulei de Migdale virgin

    Evaluat la 0 din 5
    17,00 lei478,00 lei

    INCI: Prunus amygdalus dulcis oil
    Bogat în fitosteroli și acizi grași, uleiul virgin de migdale este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazisului, acneei și a iritațiilor de scutec. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

  • Ulei de cânepă virgin

    11,00 lei290,00 lei

    Un ulei excepțional pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele, uleiul de cânepă penetrează rapid pielea și o hidratează profund. Un ulei bogat în acizi grași polinesaturați (Omega 6 și Omega3), esențiali pentru refacerea elasticității pielii. Omega 6, prezent în mod natural în ceramidele pielii, ajută la reconstrucția lipidelor epidermei și împiedică deshidratarea. Omega 3 are proprietăți antiinflamatoare și calmează iritațiile.

  • Ulei de argan virgin dezodorizat, organic

    Evaluat la 0 din 5
    33,50 lei1.181,00 lei

    Varianta dezodorizata a uleiului de argan este potrivita pentru persoanele care nu agreaza mirosul uleiului nedezodorizat, dar doresc sa se bucure de beneficiile pe care le aduce acest ulei pielii. Uleiul de Argan este utilizat de secole în Maroc în cosmetică, datorită potențialului său de regenerare și îmbunătățire a elasticității pielii. Este un antioxidant natural și are proprietăți remarcabile antiinflamatoare și de calmare a tegumentului.

     

  • Ulei de avocado virgin

    Evaluat la 0 din 5
    16,00 lei564,00 lei

    Uleiul de avocado conține preponderent esterii acizilor grași nesaturați (acid oleic, linolic, palmitoteic), nivelul total al acestora poate atinge procentul de 80%. În compoziția uleiului se mai regăsește și esterului unui acid gras saturat, cel al ecidului palmitiv, în proporție de 5-25%. Uleiul este deasemena bogat în vitaminele A, C, E și acid folic.

  • Ulei de sâmburi de caise virgin

    Evaluat la 0 din 5
    23,00 lei846,00 lei

    Uleiul de sâmburi de caise este un ulei bogat în nutrienți precum proteinele, zaharurile solubile, fibrele și acizii grași nesaturați. Dintre acizii grași nesaturați, întâlnim acidul linoleic și cel oleic. În ulei de sâmburi de caise se găsesc, de asemenea, antioxidanți, cum ar fi vitaminele A, C, E și K, la fel ca și niacina. Produsul are un volum mare de conținut mineral, cum ar fi cupru, magneziu, fosfor și potasiu.

  • Ulei de morcovi

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei359,00 lei

    Uleiul de morcovi este un macerat uleios bogat în vitamine( Vit A, C și E).

  • Ulei de Karanja

    Evaluat la 0 din 5
    23,00 lei340,00 lei

    NCI:Pongamia glabra seed oil
    Faimos pentru capacitatea sa dovedita stiintific de a absorbi razele UV, uleiul de karanja in stare pura are un SPF de aproximativ 20. Apara pielea impotriva fenomenului de fotoaging si previne decolorarea parului datorata expunerii la soare.

     

  • Ulei de Luminița Serii virgin

    Evaluat la 0 din 5
    22,00 lei175,00 lei

    Uleiul de Luminița Serii presat la rece  se absoarbe rapid în profunzime, pielea devenind hidratată și mai puțin predispusă la acnee, eczeme sau iritații. Acest ulei este reputat și pentru puternicul său efect anti-rid.

  • Ulei de semințe de susan virgin

    Evaluat la 0 din 5
    8,00 lei460,00 lei

    Uleiul de susan organic este un ulei lichid presat la rece auriu până la galben închis, obținut din semințe organice de „Sesamum Indicum”.  Este cultivat în Mesopotamia de cel puțin patru mii de ani. Femeile din Babilon foloseau uleiul de susan ca produs cosmetic . Semințele de susan conțin între 40 și 55% lipide.

  • Substituent

    Ulei de nucă

    Evaluat la 0 din 5
    13,50 lei440,00 lei

    Uleiul de nucă este un izvor constant al antioxidanților și vitaminelor B. Ambele apără pielea față de stresul oxidativ, reduce pagubele cauzate de radicalii liberi. Datorită conținutului său de vitamina E ajută la menținerea pielii suple, flexibile și tinere. Datorită Omega 3 și 6 din compoziție este potrivit tratării pielii terne, uscate, cu eczeme, care va fi hidratat la nivel celular. Totodată, are efect de tonifiere și de regenerare. Este o resursă bogată de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier și calciu.

  • Ulei de Neem, virgin

    Evaluat la 0 din 5
    27,00 lei150,00 lei

    INCI: melia azadiracht seed oil

    Uleiul de Neem este obținut prin presare la rece, din semințele copacului de Neem, din culturi controlate. Copacul de neem este o plantă cu creștere rapidă, peren, care este originar din India. Fructele arborelui de neem apar după 4 ani și sunt asemănătoare cu măslinele verzi.

  • Ulei de alune de pădure virgin, organic

    Evaluat la 0 din 5
    16,50 lei30,00 lei

    Ulei de alune de pădure presat la rece este un excelent emolient, hidratant, catifelant pentru piele. Lasă o senzație de piele ușoară, se răspândește ușor și se absoarbe rapid în piele. Este bogat în acid gras hrănitor, oleic care conține aproximativ 70-87%.

  • Ulei de cocos extravirgin BIO

    Evaluat la 0 din 5
    16,00 lei54,00 lei

    Datorită conținutului bogat în acizi grași saturați, uleiul de cocos este util pentru îngrijirea pielii uscate, iritate și a părului deteriorat. Este ideal pentru realizarea măștilor nutritive pentru părul vopsit, având un efect antistatic de durată. Ulei de nucă de cocos, virgin organic este in mod natural bogat in acizi grași cu lanț mediu, majoritatea fiind acizi grași saturați (lauric&capric)

  • Ulei de Orez

    Evaluat la 0 din 5
    9,00 lei53,00 lei

    Uleiul de orez, cunoscut și sub numele de ulei de orez brut sau ulei de orez stabilizat, este un ulei vegetal obținut prin presarea germenilor sau aliajelor din orez (Oryza sativa) și rafinare. Acest ulei are o culoare galbenă pală și o textură ușoară. În cosmetica naturală, uleiul de orez este apreciat pentru numeroasele sale beneficii pentru piele și păr.

  • Substituent

    Ulei de sâmburi de caise rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    10,50 lei66,00 lei

    Beneficiile uleiului de sâmburi de caise sunt ample și se extind în îngrijirea pielii, a părului și a unghiilor, precum și în producția de cosmetice DIY. Iată cum poate fi folosit: Hidratare profundă a pielii: Datorită conținutului său bogat în acizi grași esențiali, precum acidul linoleic și acidul oleic, uleiul pătrunde profund în piele, menținându-i…

  • Ulei de turtă de măsline

    Evaluat la 0 din 5
    210,00 lei

    ULEI DIN TURTE DE MĂSLINE (POMACE) -obținut din uleiul extras din turtele de măsline și ulei extravirgin sau virgin. Turtele de măsline rămân în urma extracției uleiului extravirgin și virgin din măsline. Din acestea, prin tratament termic și chimic, rezultă uleiul din turte de masline.

  • Ulei de măceșe

    Evaluat la 0 din 5
    21,00 lei167,00 lei

    Uleiul de măceșe, cunoscut și sub numele de ulei de trandafir sălbatic, este un extract prețios obținut din semințele fructelor de măceș (Rosa canina), o specie de trandafir sălbatic. Aplicat cu grijă, acest elixir natural devine un aliat de încredere în ritualurile tale de frumusețe.

  • Ulei de cocos nehidrogenat 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    621,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Substituent

    Ulei de cocos nehidrogenat 4.5 kg

    Evaluat la 0 din 5
    139,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Ulei de gălbenele

    Evaluat la 0 din 5
    23,00 lei105,00 lei

    Uleiul de gălbenele este un adevărat aliat în tratarea diverselor probleme de piele, datorită compoziției sale bogate în substanțe benefice precum carotinoide, vitamina E, saponoide, triterpene, flavonoide și uleiuri volatile din plante. Aceste componente conferă uleiului numeroase proprietăți terapeutice și beneficii pentru piele.

  • Reduceri!

    Ulei de palmier nehidrogenat 20kg

    Evaluat la 0 din 5
    Prețul inițial a fost: 462,00 lei.Prețul curent este: 422,00 lei.

    Uleiul de palmier, împreună cu uleiul de nucă de cocos, sunt printre cele câteva grăsimi vegetale extrem de saturate. El este semi-solid la temperatura camerei și conține mai multe grăsimi saturate și nesaturate. Ca toate uleiurile vegetale, uleiul de palmier nu conține colesterol, deși aportul de grăsimi saturate crește atât colesterolul LDL cât și colesterolul HDL.

  • Ulei de Șofrănel Organic

    Evaluat la 0 din 5
    8,00 lei48,00 lei

    Uleiul de șofrănel, cunoscut și sub numele de ulei de azafran sau ulei de Crocus sativus, este un ulei obținut din florile plantei de șofrănel (Crocus sativus). Acest ulei este valoros datorită compoziției sale chimice bogate, care include substanțe precum carotenoizi, crocina, crocetina și safranal. Uleiul de șofrănel are un miros intens și o culoare galben-aurie.

  • Ulei de semințe de chia

    Evaluat la 0 din 5
    21,00 lei143,00 lei

    Uleiul de semințe de chia, presat la rece și organic, este un adevărat dar pentru piele și păr. Obținut cu grijă din semințele plantei Salvia Hispanica, acest ulei este un ingredient prețios în cosmetică.