Afișez toate cele 4 rezultate

  • Acid citric

    Evaluat la 0 din 5
    25,00 lei410,00 lei

    Acidifiant (ajustează pH-ul compozițiilor cosmetice), indispensabil pentru realizarea bombelor efervescente pentru baie și agent detartrant puternic.
    INCI: citric acid

  • Ulei esențial de grapefruit

    Evaluat la 0 din 5
    11,50 lei240,00 lei

    INCI/Ingrediente: Citrus grandis peel oil

    Uleiul esențial de grapefruit, organic, este presat la rece din coajele parfumate și zemoase al fructului Citrus Paradisi, recoltat din livezile în mediul rural în Africa de Sud. Are o aromă proaspătă, revigorantă, ușoară, de citrice, dulce, ușor amară, cu note distincte datorită constituenților chimicale care pot fi regăsite doar în grapefruit.

    Țara de origine: Africa de Sud

  • Ulei esențial de Bergamot 100ml

    Ulei esențial de Bergamot

    Evaluat la 0 din 5
    11,50 lei55,00 lei

    INCI: Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil

    Bergamota a fost numită după orașul Bergamo din Lombardia, Italia, unde a fost vândută.
    Bergamota este unul dintre uleiurile esențiale utilizate în mod obișnuit în parfumerie pentru prospețimea sa dulce, unde adaugă o notă de vârf bogată, mai ales în tipurile de Eau de Cologne care produc o impresie de parfum proaspăt.

    Țara de origine: Italia

     

  • Ulei esențial de Bergamot(Bergapten free)

    Ulei esențial de Bergamot (Bergapten free)

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei60,00 lei

    INCI: Citrus Aurantium Bergamia(Bergamot) Fruit Oil

    Uleiul esențial de bergamot, FCF(fără bergapten), numit și Ulei de bergamot fără bergapten(BPF) este o alternativă binevenită la uleiul de bergamot obișnuit pentru utilizare în îngrijirea pielii sau oriunde unde fotosensibilitatea creată de uleiul de bergamot obișnuit ar fi o preocupare. FCF(fără furanocumarină) este un acronim folosit pentru a indica faptul că compușii chimici responsabili de sensibilizarea extremă a pielii la lumina soarelui au fost eliminați.

    Țară de origine: India