Afișez singurul rezultat

  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides

    Evaluat la 0 din 5
    15,00 lei493,00 lei

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Ulei de cocos fracționat. Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.