Afișez singurul rezultat

  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    493,00 lei

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.