Afișez singurul rezultat

  • Ulei de semințe de susan virgin

    Evaluat la 0 din 5
    8,00 lei353,00 lei

    Uleiul de susan organic este un ulei lichid presat la rece auriu până la galben închis, obținut din semințe organice de „Sesamum Indicum”.  Este cultivat în Mesopotamia de cel puțin patru mii de ani. Femeile din Babilon foloseau uleiul de susan ca produs cosmetic . Semințele de susan conțin între 40 și 55% lipide.