Afișez toate cele 4 rezultate

  • Ulei de cocos extravirgin BIO

    Evaluat la 0 din 5
    16,00 lei54,00 lei

    Datorită conținutului bogat în acizi grași saturați, uleiul de cocos este util pentru îngrijirea pielii uscate, iritate și a părului deteriorat. Este ideal pentru realizarea măștilor nutritive pentru părul vopsit, având un efect antistatic de durată. Ulei de nucă de cocos, virgin organic este in mod natural bogat in acizi grași cu lanț mediu, majoritatea fiind acizi grași saturați (lauric&capric)

  • Ulei de cocos nehidrogenat 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    621,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Substituent

    Ulei de cocos nehidrogenat 4.5 kg

    Evaluat la 0 din 5
    139,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Bază de săpun Melt & Pour cu ulei de rapiță și cocos

    Evaluat la 0 din 5
    48,00 lei

    O bază de săpun cu ulei de rapiță și ulei de cocos  de calitate excepţională, fabricată din îngrediente vegetale, îmbogăţită cu ulei de rapița si cocos . Din această bază se pot prepara acasă foarte uşor şi rapid, săpunuri personalizate.