Afișez toate cele 2 rezultate

  • Ulei de Ricin rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    6,50 lei162,00 lei

    INCI: Ricinus communis seed oil
    Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Ulei de Ricin rafinat 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    162,00 lei

    INCI: Ricinus communis seed oil

    Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.