Afișez singurul rezultat

  • Ulei din Sâmburi de Struguri, rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    7,60 lei210,00 lei

    INCI: Vitis vinifera seed oil

    Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asupra tenului gras, acneic sau cu pori dilataţi. Se absoarbe ușor, fără a încărca tenul

     

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.