Afișez toate cele 5 rezultate

  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides

    Evaluat la 0 din 5
    15,00 lei493,00 lei

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Ulei de cocos fracționat. Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

  • Ulei din Sâmburi de Struguri, rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    7,60 lei210,00 lei

    INCI: Vitis vinifera seed oil

    Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asupra tenului gras, acneic sau cu pori dilataţi. Se absoarbe ușor, fără a încărca tenul

     

  • Ulei de cocos nehidrogenat 25kg

    Evaluat la 0 din 5
    621,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Substituent

    Ulei de cocos nehidrogenat 4.5 kg

    Evaluat la 0 din 5
    139,00 lei

    Uleiul de cocos este un ulei comestibil care se obține din miezul sau carnea de cocos. Acest ulei are multiple utilizări în industria alimentară, în medicină sau chiar și în industria cosmetică. Datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate se oxidează greu, astfel se poate păstra până la doi ani fără să se strice.

  • Reduceri!

    Ulei de palmier nehidrogenat 20kg

    Evaluat la 0 din 5
    422,00 lei

    Uleiul de palmier, împreună cu uleiul de nucă de cocos, sunt printre cele câteva grăsimi vegetale extrem de saturate. El este semi-solid la temperatura camerei și conține mai multe grăsimi saturate și nesaturate. Ca toate uleiurile vegetale, uleiul de palmier nu conține colesterol, deși aportul de grăsimi saturate crește atât colesterolul LDL cât și colesterolul HDL.