Afișez 1 - 30 din 42 de rezultate

  • Ulei de Ricin rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    6,50 lei162,00 lei

    INCI: Ricinus communis seed oil
    Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

  • Ulei de Jojoba virgin

    Evaluat la 0 din 5
    19,00 lei530,00 lei

    Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras/acneic.

  • Ulei esențial de orange

    Evaluat la 0 din 5
    10,00 lei200,00 lei

    Uleiul esențial din coaja de portocale este bogat in limonen, geraniol, linalol si derivatii cumarinici. Poate fi utilizat in aromaterapie pentru a trata răceala și stressul. Are un efect calmant general, anti-inflamator, antiseptic, detoxifiant, odorizant și totodată liniștește pielea.

  • Ulei de Migdale rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    11,00 lei229,00 lei

    INCI: Prunus amygdalus dulcis oil
    Ulei gălbui, fără miros, ideal pentru obținerea parfumurilor uleioase și maceratelor, pentru că nu influențează mirosul produsului final. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides

    Evaluat la 0 din 5
    15,00 lei493,00 lei

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Ulei de cocos fracționat. Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

  • Ulei esențial de mentă piperată

    Evaluat la 0 din 5
    11,60 lei272,00 lei

    Înzestrat cu un parfum inconfundabil, împrospătează aerul și stimulează spiritul și mintea. Antibacterian și antifungic natural, calmează mâncărimile datorate eczemelor și varicelei și este un bun decongenstionant nazal.

  • Ulei de macadamia virgin

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei415,00 lei

    Ulei incolor, fără miros, obținut prin presarea nucilor de macadamia și rafinare. Țara de origine al nucilor dulci și gustoase ale arborelui de macadamia este Australia. Uleiul rafinat de macadamia este ideal pentru obținerea parfumurilor și al maceratelor uleioase, pentru că nu influențează culoarea sau mirosul produsului final.

  • Ulei esențial de lămâie

    Evaluat la 0 din 5
    11,50 lei255,00 lei

    Antiseptic general, stimulează sistemul imunitar și distruge bacteriile. Efectiv în cazul gripei, în faza incipienta, deoarece scade febra, calmează durerile în gat și de cap.

  • Ulei de Migdale virgin

    Evaluat la 0 din 5
    17,00 lei478,00 lei

    INCI: Prunus amygdalus dulcis oil
    Bogat în fitosteroli și acizi grași, uleiul virgin de migdale este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazisului, acneei și a iritațiilor de scutec. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

  • Ulei de cânepă virgin

    11,00 lei290,00 lei

    Un ulei excepțional pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele, uleiul de cânepă penetrează rapid pielea și o hidratează profund. Un ulei bogat în acizi grași polinesaturați (Omega 6 și Omega3), esențiali pentru refacerea elasticității pielii. Omega 6, prezent în mod natural în ceramidele pielii, ajută la reconstrucția lipidelor epidermei și împiedică deshidratarea. Omega 3 are proprietăți antiinflamatoare și calmează iritațiile.

  • Ulei de Cătină, din pulpă, extract CO2

    Evaluat la 0 din 5
    19,00 lei139,00 lei

    Ingredient foarte util al săpunurilor pentru copii. Un ulei empatic cu pielea, datorită acidului palmitoleic pe care îl conține și care esre foarte rar întâlnit în alte produse vegetale.

  • Ulei de avocado virgin

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei365,00 lei

    Uleiul de avocado conține preponderent esterii acizilor grași nesaturați (acid oleic, linolic, palmitoteic), nivelul total al acestora poate atinge procentul de 80%. În compoziția uleiului se mai regăsește și esterului unui acid gras saturat, cel al ecidului palmitiv, în proporție de 5-25%. Uleiul este deasemena bogat în vitaminele A, C, E și acid folic.

  • Ulei de argan virgin dezodorizat, organic

    Evaluat la 0 din 5
    33,50 lei1.181,00 lei

    Varianta dezodorizata a uleiului de argan este potrivita pentru persoanele care nu agreaza mirosul uleiului nedezodorizat, dar doresc sa se bucure de beneficiile pe care le aduce acest ulei pielii. Uleiul de Argan este utilizat de secole în Maroc în cosmetică, datorită potențialului său de regenerare și îmbunătățire a elasticității pielii. Este un antioxidant natural și are proprietăți remarcabile antiinflamatoare și de calmare a tegumentului.

     

  • Ulei esențial de Tea Tree

    Evaluat la 0 din 5
    13,00 lei380,00 lei

    Reputat pentru rezultatele sale în tratamentul infecțiilor din sfera ORL și a celor cutanate, uleiul esențial de Tea Tree este un antibacterian și antiviral puternic. Dă rezultate foarte bune în îngrijirea tenului acneic și în tratamentul eczemelor. În același timp, este stimulant și tonifiant, ajutând la combaterea stărilor de oboseală.

  • Ulei de Ricin rafinat 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    162,00 lei

    INCI: Ricinus communis seed oil

    Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides 4,5kg

    Evaluat la 0 din 5
    493,00 lei

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

  • Ulei esențial de rozmarin

    Evaluat la 0 din 5
    13,00 lei380,00 lei

    Uleiul esențial de rozmarin este distilat cu abur din flori, frunze și crenguțe Rosmarinus officinalis, crescut în mediul rural în Spania. Uleiul este foarte fin, complex, are o aromă intensă, proaspătă, dulce-ierboasă.

    Țara de origine: Spania

  • Ulei de sâmburi de caise virgin

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei392,00 lei

    Uleiul de sâmburi de caise este un ulei bogat în nutrienți precum proteinele, zaharurile solubile, fibrele și acizii grași nesaturați. Dintre acizii grași nesaturați, întâlnim acidul linoleic și cel oleic. În ulei de sâmburi de caise se găsesc, de asemenea, antioxidanți, cum ar fi vitaminele A, C, E și K, la fel ca și niacina. Produsul are un volum mare de conținut mineral, cum ar fi cupru, magneziu, fosfor și potasiu.

  • Ulei esențial de lemongrass

    Evaluat la 0 din 5
    11,60 lei65,00 lei

    Uleiul de lemongrass este distilat cu aburi din ierburile verzi bogate și picante ale plantei Cymbopogon flexuosus cultivate în mediul rural din estul Indiei. Acesta este un soi fin de ulei esential de Lemongrass, cu o aromă încântătoare de lămâie și proprietăți terapeutice excepționale. Uleiul este utilizat în aromaterapia holistică pentru o serie de aplicații, inclusiv utilizarea în formulări pentru a ajuta la purificarea și reducerea prezenței bacteriilor, microbilor și ciupercilor nedorite.

  • Ulei esențial de scorțișoară

    Evaluat la 0 din 5
    13,50 lei315,00 lei

    Mirosul dulce și picant al scorțișoarei aduce o căldură și o relaxare fără precedent în casa ta. Mirosul puternic al uleiului esențial de scorțișoară dezgheță corpul rece, relaxează mintea și încălzește inima.

    Mirosul de scorțișoară are un efect de încălzire asupra frigului interior.  Scorțișoara acționează antibacterian, afrodisiac și creează o atmosferă exotică. Parfumul vă ajută să vă relaxați și vă aduce pace în corp și cap. Stresul, oboseala și rezistența slabă beneficiază toate de acțiunea acestui ulei delicios.

  • Ulei esențial de patchouli

    Evaluat la 0 din 5
    14,50 lei372,00 lei

    Uleiul esențial de patchouli este distilat cu aburi din frunzele verzi bogate ale ierbii stufoase Pogostemom Cablim, cultivate pe câmpurile situate în pădurile tropicale din Indonesia. Uleiul acesta autentic, cu adevărat fin, de calitate superioară, are o aromă dulce-ierboasă, pământească, senzuală, radiantă.

  • Ulei de rodie extract Co2

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei70,00 lei

    Extractul CO2 de Rodie este extrem de concentrat (pentru obținerea unui kilogram de extract se folosesc între 6,7-10 kilograme de rodie).

  • Ulei de morcovi

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei359,00 lei

    Uleiul de morcovi este un macerat uleios bogat în vitamine( Vit A, C și E).

  • Ulei esențial de Litsea Cubeba

    Evaluat la 0 din 5
    13,00 lei358,00 lei

    Cunoscut si sub denumirea de verbină exotică, acest ulei esențial este recunoscut în aromaterapie pentru proprietățile sale calmante, de combatere a stărilor de neliniște, insomnie și de stimulare a apetitului. În cosmetică, este recomandat pentru îngrijirea tenului gras, acneic și pentru tratarea micozelor cutanate.

    9gr ≈ 10ml ; 27gr ≈ 30ml ; 90gr ≈ 100ml

    Țară de origine: China

  • Ulei de Luminița Serii virgin

    Evaluat la 0 din 5
    22,00 lei175,00 lei

    Uleiul de Luminița Serii presat la rece  se absoarbe rapid în profunzime, pielea devenind hidratată și mai puțin predispusă la acnee, eczeme sau iritații. Acest ulei este reputat și pentru puternicul său efect anti-rid.

  • Ulei de semințe de susan virgin

    Evaluat la 0 din 5
    8,00 lei460,00 lei

    Uleiul de susan organic este un ulei lichid presat la rece auriu până la galben închis, obținut din semințe organice de „Sesamum Indicum”.  Este cultivat în Mesopotamia de cel puțin patru mii de ani. Femeile din Babilon foloseau uleiul de susan ca produs cosmetic . Semințele de susan conțin între 40 și 55% lipide.

  • Ulei esențial de cimbru

    Evaluat la 0 din 5
    11,60 lei200,00 lei

    Antiseptic cutanat eficient, uleiul esențial de cimbru este recomandat pentru ameliorarea acneei și tratarea micozelor și dermatozelor infecțioase. Poate fi folosit și pentru realizarea compozițiilor parfumante bărbătești și a loțiunilor after-shave.

    INCI/Ingrediente: Thymus vulgaris flower/leaf oil

    Țară de origine: Ungaria

    Mod de obținere: prin distilarea la aburi a părților aeriene ale scoarței. 100% natural, fără conservanți sau adaos de parfumuri sintetice.

    Proprietăți fizico-chimice:

    • Aspect și miros: lichid clar, gălbui către galben inchis.
    • Miros: caracteristic, de cimbru.

    Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

     

  • Substituent

    Ulei de nucă

    Evaluat la 0 din 5
    13,50 lei440,00 lei

    Uleiul de nucă este un izvor constant al antioxidanților și vitaminelor B. Ambele apără pielea față de stresul oxidativ, reduce pagubele cauzate de radicalii liberi. Datorită conținutului său de vitamina E ajută la menținerea pielii suple, flexibile și tinere. Datorită Omega 3 și 6 din compoziție este potrivit tratării pielii terne, uscate, cu eczeme, care va fi hidratat la nivel celular. Totodată, are efect de tonifiere și de regenerare. Este o resursă bogată de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier și calciu.

  • Ulei de Neem, virgin

    Evaluat la 0 din 5
    27,00 lei150,00 lei

    INCI: melia azadiracht seed oil

    Uleiul de Neem este obținut prin presare la rece, din semințele copacului de Neem, din culturi controlate. Copacul de neem este o plantă cu creștere rapidă, peren, care este originar din India. Fructele arborelui de neem apar după 4 ani și sunt asemănătoare cu măslinele verzi.

  • Ulei esențial de Bergamot 100ml

    Ulei esențial de Bergamot

    Evaluat la 0 din 5
    11,50 lei55,00 lei

    INCI: Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil

    Bergamota a fost numită după orașul Bergamo din Lombardia, Italia, unde a fost vândută.
    Bergamota este unul dintre uleiurile esențiale utilizate în mod obișnuit în parfumerie pentru prospețimea sa dulce, unde adaugă o notă de vârf bogată, mai ales în tipurile de Eau de Cologne care produc o impresie de parfum proaspăt.

    Țara de origine: Italia