Acid lactic 80%

19 persoane se uită la acest produs

3,50 lei13,00 lei

Transport gratuit de la 180 lei !

  • Check Mark Promoții frecvent
  • Check Mark Retur în 14 zile
  • Check Mark Plată cu cardul sau la curier
Plată în siguranță
  • Visa Card
  • MasterCard

Descriere

Proprietăți ale acidului lactic:

  • reglează ph-ul produselor cosmetice
  • are o foarte bună afinitate cu pielea și cu părul, ajutând la exfolierea blândă a celulelor moarte și, implicit, la hidratarea tegumentului
  • estompează ridurile fine
  • stimulează regenerarea celulară
  • părul capătă strălucire

Mod de utilizare:

  • nu se utilizează pur pe piele
  • se include în compoziții cosmetice care conțin apă; este recomandată măsurarea pH-ului după fiecare picătură și nu adăugarea dintr-o dată a unei cantități mari

Precauții în utilizare:

  • a se feri contactul cu ochii
  • nu aplicați pur pe piele
  • nu lăsați la îndemâna copiilor
  • nu ingerați, nu inhalați.

INCI: lactic acid