Alantoină

4,00 lei64,00 lei

INCI: Allantoin
Ingredient activ cu o mare putere de calmare și vindecare, recomandat pentru pielea sensibilă, uscată și iritată. Reglează secreția de sebum, fiind un ingredient util pentru produsele antiacnee.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Ingredient activ hidrosolubil, ce se prezintă sub formă de pulbere fină, albă, cu multiple proprietăți:

  • calmant
  • cicatrizant
  • reglează secreția de sebum
  • regenerant

Se poate folosi în:

  • cosmetice pentru ten acneic
  • produse pentru bebelusi
  • sapunuri handmade
  • produse pentru tenul sensibil
  • geluri de duș și șampoane pentru piele/scalp sensibile, iritate
  • produse pentru după epilat/ras

Se poate încorpora doar în compozițiile care conțin apă, în concentrații de 0,2-0,5%:

  • în faza apoasă a emulsiilor, poate fi încălzită până la 70 gr C
  • direct în creme, dizolvată, în prealabil, în puțină apă.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Produs destinat exclusiv uzului cosmetic. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

10g, 50g, 100g, 500g