Alcool cetilic

6,00 lei70,00 lei

Ingredient cosmetic de origine vegetală, utilizat împreună cu emulsifiantii pentru stabilizarea emulsiilor.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere

INCI: Cetyl alcohol
UZ COSMETIC!
Ingredient cosmetic de origine vegetală, utilizat împreună cu emulsifiantii pentru stabilizarea emulsiilor.
Alcoolul cetilic se folosește în emulsii și în preparate anhidre, pentru a mări stabilitatea acestora și pentru senzația cremoasă, glisantă pe care o lasă pe piele preparatele în care este folosit.
Alcoolul cetilic se poate include în:

  • preparate pentru orice tip de ten și pentru corp, împreună cu emulsifiantii M, L și Olivem (pentru emulsii O/W – apă în ulei), în concentrații de 2-5%
  • emulsii pentru păr, în asociație cu emulsifiantul BTMS,în concentrații de 2-5%
  • preparate cosmetice anhidre (unturi de corp etc),în concentrații de maxim 15%

Punct de topire: aproximativ 50°C.
Se topește împreună cu celelalte uleiuri/unturi vegetale și se încorporează în faza uleioasă a emulsiilor.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
A nu se inhala!
A nu se ingera!
A se evita contactul cu ochii!

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

100g, 500g, 1000g, 2500g