Amidon de porumb

6,00 lei10,00 lei

Amidonul de porumb este utilizat pentru îngroşarea alimentelor, adeziv pentru hârtie, este alegerea cea mai ideală, ingredient cosmetic si este o soluţie ideală pentru spălarea, curăţarea ferestrelor.

Descriere

Amidonul de porumb este utilizat pe o scară largă, de exemplu:

  • îngroşarea alimentelor
  • adeziv pentru hârtie, este alegerea cea mai ideală
  • ingredient cosmetic
  • este o soluţie ideală pentru spălarea, curăţarea ferestrelor

 

Ingrediente (INCI):

Amidonul de porumb este o pudră foarte fină, utilă pentru prepararea produselor de machiaj. Facilitează aderenţa pudrelor pe piele, este bun absorbant, matifiant, recomandat și în compozițiile dedicate tenului gras.
Păstrare: în recipient închis etanş, ferit de lumină şi umiditate.
Date de siguranță: a nu se inhala.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

500g, 1000g