Dioxid de Titan

7 persoane se uită la acest produs

21,00 lei82,00 lei

Transport gratuit de la 180 lei !

  • Check Mark Promoții frecvent
  • Check Mark Retur în 14 zile
  • Check Mark Plată cu cardul sau la curier
Plată în siguranță
  • Visa Card
  • MasterCard

Descriere

Proprietăți

Dioxidul de titan este un pigment mineral, cu multiple utilizări în cosmetică:

  • colorant alb, fiind utilizat in pudre si farduri cosmetice, dar si in compozitii cremoase cu rol corector
  • protector UV (reflecta lumina), acționând sinergic cu celelalte ingrediente ale produselor de protecție solară

Utilizări:

  •  în formularea loțiunilor de protecție solară
  • farduri, pudre cometice
  • emulsii cu rol corector
  • sapunuri handmade

Concentrație recomandată: max 25%.

Solubilitate: insolubil in apa sau uleiuri. Dispersabil in uleiuri vegetale.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.
Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.
Nu lăsați la îndemâna copiilor, nu inhalati, nu ingerati, evitati contactul cu ochii.