Extract CO2 de Ardei dulce, certificat ecologic la furnizor

20 persoane se uită la acest produs

15,00 lei116,00 lei

Transport gratuit de la 180 lei !

  • Check Mark Promoții frecvent
  • Check Mark Retur în 14 zile
  • Check Mark Plată cu cardul sau la curier
Plată în siguranță
  • Visa Card
  • MasterCard

Descriere

Extract pur, uleios, de culoare roșu închis, cu miros înțepător specific, obținut din ardei dulci prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici și standardizare în ulei de floarea soarelui. În afara extractului de rozmarin, cu rol de stabilizare a produsului, acest extract nu conține nici un fel de aditiv. Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit in jur de 10 kilograme de materie primă.

Extractul de Ardei dulce are rol de colorant natural în industria alimentară și în industria cosmetică.

Culoarea este dată de compuși prezenți în mod natural în ardeiul dulce: capsanthin, capsorubin, beta-caroten, zeaxanthin și alte carotenoide.

Alți compuși prezenți în extractul de ardei dulce: trigliceride, tocoferoli.

Are o concentrație mult mai scăzută în capsaicină decât extractul de ardei iute (0,018-0,1%), având un potențial iritant mai mic decât acesta din urmă. Cu toate acestea, se recomandă a nu se folosi nediluat, iar produsele în care se include să nu se aplice pe răni, zgârieturi, pielea sensibilă, pe mucoase sau în jurul ochilor.

Solubilitate: solubil în uleiuri, insolubil în apă.

Se poate include în:

  • săpunuri preparate prin metoda la rece, la trace
  • emulsii și produse anhidre

Concentrații recomandate: 0,1-0,5%. Influențează vizibil culoarea produsului final, chiar și utilizat în concentrații mici.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Extract CO2 de Ardei dulce, certificat ecologic la furnizor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *