MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides

15,00 lei380,00 lei

INCI: Caprylic / capric triglycerides

Ulei de cocos fracționat. Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

Descriere

Descriere

Uleiul fracționat, uleiul caprylic este un ulei absolut natural, care este lipsit de aditivi și se absoarbe foarte bine în piele. Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din ulei de cocos.

Uleiul cocos fracționat, Caprylic este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă, este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este adecvat și pentru tenul gras sau mixt.Este un ingredient util și economic, ideal pentru serumuri faciale, uleiuri de masaj pentru corp, creme de zi sau de noapte și compoziții pentru machiaj.

Prezentare

Ulei incolor, inodor, transparent, strălucitor, care nu lasă urme.

Efecte

Ajută la înmuierea tenului, are și un efect antioxidant. Înmoaie tenul fără să încarce porii, iar după utilizarea uleiului, tenul devine neted, mătăsos și moale, nu va lăsa urme grase. Totodată, leagă diferitele ingrediente și funcționează și ca un fel de conservant; prelungește durata ingredientelor cosmetice. Lasă o senzație ușoară, mătăsos pe piele, în locul senzației uleioase obișnuite. Nu astupă porii, astfel poate fi folosit pentru orice tip de ten.

Proprietăți

– Emolient (produce o peliculă pe piele, reducând astfel pierderea de apă)

– Ajută la absorbția diferitelor ingrediente și vitamine în piele

– Ajută stabilizarea diferitelor ingrediente

– Antioxidant

– Prelungește valabilitatea produselor

– Stabil

– Se râncezește greu

– Are o valabilitate foarte lungă

– Nu necesită răcire

– Orice ulei esențial se dispresează în acest ulei

– Nu se va întări la temperatura camerei nici pe timpul iernii (față de uleiul de cocos)

Utilizări ale uleiului fracționat Caprylic:

Este ingerdientul ideal pentru orice produs cosmetic handmade, ori poate fi utilizat și singulat. Este un diluant excepțional, astfel poate fi uleiul de bază al vitaminelor și ingredientelor liposolubile. Datorită efectului său de emoliere poate spori efectul produselor cu aplicație topică, în timp ce are și rolul unui ulei de bază.

• emulsii ce se absorb rapid, pentru orice tip de ten, inclusiv cel gras sau mixt

• uleiuri și serumuri cu textură uscată, penetrantă

• produse de machiaj (fond de ten, farduri și pudre compacte, rujuri)

• serumuri nutritive pentru păr

• deodorante stick sau roll-on

• Ulei de bază preferată în aromaterapie, masaj, bază pentru parfumuri , păstrează parfumul uleiurilor esențiale pentru timp îndelungat

• În produse pentru îngrijirea tenului, pentru curățarea tenului

• Uleiuri de baie și corp

• În parfumuri naturale

• În șampoane

• În produse cu efect anti-aging

• În produsele pentru plajă și după plajă

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

2*4,5kg+900g GRATIS, 90g, 450g, 900g, 4,5kg