Reduceri!

Oxid de zinc

8,50 lei73,00 lei

Oxidul de zinc este un compus anorganic, o pudră albă insolubilă în apă. Este folosit ca aditiv în diverse produse și materiale, precum vopsele, ciment, cauciucuri, pigmenți, baterii, etc.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , , , , ,

Descriere

INCI: Zinc oxide

Proprietăți

  • Oxidul de zinc este un ingredient versatil, cu multiple utilizări în cosmetică
  • o are rol astringent și antiinflamator, fiind ideal pentru produsele antiacnee
  • este antibacterian si antifungic
  • absoarbe razele ultraviolete, acționând sinergic cu celelalte ingrediente ale produselor de protecție solară

Utilizări:

  • în formularea loțiunilor de protecție solară
  • la prepararea produselor antiacnee și antieczeme
  • la fabricarea loțiunilor pentru iritațiile de scutec
  • la prepararea deodorantelor fabricate în casă

Concentrație recomandată:

  • pana la 20% in produsele de protectie solara
  • maxim 60% in produsele de machiaj
  • 2-10% in creme

Solubilitate: insolubil in apa sau uleiuri.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.

Nu lăsați la îndemâna copiilor, nu inhalati, nu ingerati, evitati contactul cu ochii.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

100g, 500g, 1000g, 2500g