Pigment cosmetic perlat Emerald Green

10 persoane se uită la acest produs

11,00 lei90,00 lei

Transport gratuit de la 180 lei !

  • Check Mark Promoții frecvent
  • Check Mark Retur în 14 zile
  • Check Mark Plată cu cardul sau la curier
Plată în siguranță
  • Visa Card
  • MasterCard

Descriere

INCI: Iron oxides (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891), Mica,Ferric Ferrocyanide (CI77510)

Dimensiunea particulelor: 10 – 60 microni (nu este sub formă de nanoparticule).

Pigment perlat de origine minerală, de culoare verde-smarald, potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru săpunuri, emulsii sau unturi de corp.

Stabilitate în mediu alcalin: da. Se poate utiliza în săpunuri preparate la rece.

Dozare: între 0,1% și 30%.

  • emulsii 0,01-10%
  • rujuri 0,1 – 20%
  • fond de ten, pudre pentru ten 0,1 – 25%
  • farduri pentru pleoape 0,1-99%
  • săpunuri 0,1-25%
  • paste de dinți 0,1-20%
  • oje 0,1-25%
  • produse pentru păr 0,1-30%

Prezentare

Este un material din particule solide sub formă de pulbere. Este insolubil, dar dispersabil în apă și grăsimi. Se dispersează ușor în emulsii ulei-în-apă

Utilizare

Se poate utiliza pentru cosmetice decorative : farduri de ten sau de pleoape, rujuri, luciul de buze, balsam de buze, creme, emulsii, balsamuri, săpunuri etc. Pigmentul se va adăuga în faza finală al preparării săpunurilor, amestecat cu câteva picături de ulei înainte de a fi turnat în amestec. Culoarea pigmentului nu se estompează. Este suficientă o cantitate mică pentru obținerea culorii dorite.

Purtați mereu mască și mănuși atunci când lucrați cu acești pigmenți.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare

La loc uscat, ferit de lumină.