Pigment cosmetic perlat pink

13,00 lei108,00 lei

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

INCI: CI 75470 (and) CI 77891 (and) Mica

Dimensiunea particulelor: 10 – 60 microni (nu este sub formă de nanoparticule).

Pigment perlat de origine minerală, de culoare roz-carmin, potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru emulsii și unturi de față sau de corp.

Stabilitate în mediu alcalin: Se poate folosi în sapunurile CP, însa fiind compus dintr-un amestec de mica și extract de cochineal, la început culoarea săpunului va fi albă, urmând ca după câteva zile să devină un roz pal.

Dozare: între 0,1% și 30%.

  • rujuri 0,1 – 20%
  • fond de ten, pudre pentru ten 0,1 – 25%
  • farduri pentru pleoape 0,1-30%
  • oje 0,1-25%
  • cosmetice pentru îngrijirea pielii 0,01-12%
  • bombe de baie – doza recomandabila este de 0,2gr de pigment la 300gr de compozitie pentru bombe de baie

Prezentare

Este un material din particule solide sub formă de pulbere. Este insolubil, dar dispersabil în apă și grăsimi. Se dispersează ușor în emulsii ulei-în-apă.

Utilizare

Se poate utiliza în: farduri de pleoape, rujuri, luciul de buze, balsam de buze, creme, emulsii, balsamuri, săpunuri etc. Pigmentul se va adăuga în faza finală al preparării săpunurilor, amestecat cu câteva picături de ulei înainte de a fi turnat în amestec. Culoarea pigmentului nu se estompează. Este suficientă o cantitate mică pentru obținerea culorii dorite.

Purtați mereu mască și mănuși atunci când lucrați cu acești pigmenți.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare

La loc uscat, ferit de lumină.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

10g, 30g, 100g