Pigment cosmetic perlat Sea Green

13 persoane se uită la acest produs

15,00 lei120,00 lei

Transport gratuit de la 180 lei !

  • Check Mark Promoții frecvent
  • Check Mark Retur în 14 zile
  • Check Mark Plată cu cardul sau la curier
Plată în siguranță
  • Visa Card
  • MasterCard

Descriere

INCI: Titanium Dioxide (CI 77891), Mica,Chromium Hydroxide Green(CI77289)

Dimensiunea particulelor: 10 – 80 microni (nu este sub formă de nanoparticule).

Pigment perlat de origine minerală, de culoare verde-deschis satinat,  potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru săpunuri, emulsii sau unturi de corp.

Dozare: între 0,1% și 30%.

  • emulsii 0,01-12%
  • rujuri 0,1 – 20%
  • fond de ten, pudre pentru ten 0,1 – 25%
  • farduri pentru pleoape 0,1-30%
  • săpunuri 0,1-25%
  • oje 0,1-25%
  • produse pentru păr 0,1-30%

Mod de utilizare:

  • în pudre, blush, farduri: mai întâi se mixează pigmenții și fillerii albi într-o râșniță și apoi se adaugă amestecul de pigmenți colorați.
  • în emulsii, se adaugă în faza uleioasă sau la final.

Prezentare

Este un material din particule solide sub formă de pulbere. Este insolubil, dar dispersabil în apă și grăsimi. Se dispersează ușor în emulsii ulei-în-apă

Utilizare

Se poate utiliza pentru cosmetice decorative : farduri de ten sau de pleoape, rujuri, luciul de buze, balsam de buze, creme, emulsii, balsamuri, săpunuri etc. Pigmentul se va adăuga în faza finală al preparării săpunurilor, amestecat cu câteva picături de ulei înainte de a fi turnat în amestec. Culoarea pigmentului nu se estompează. Este suficientă o cantitate mică pentru obținerea culorii dorite.

Purtați mereu mască și mănuși atunci când lucrați cu acești pigmenți.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare

La loc uscat, ferit de lumină.