Ulei de avocado virgin

12,00 lei365,00 lei

Uleiul de avocado conține preponderent esterii acizilor grași nesaturați (acid oleic, linolic, palmitoteic), nivelul total al acestora poate atinge procentul de 80%. În compoziția uleiului se mai regăsește și esterului unui acid gras saturat, cel al ecidului palmitiv, în proporție de 5-25%. Uleiul este deasemena bogat în vitaminele A, C, E și acid folic.

OFERTĂ SPECIALĂ – cumpără un ulei de avocado 900g  și primești în plus 90g GRATIS– valabil 02 08-07 08 2022, alege opțiunea

Descriere

INCI: Persea gratissima oil

Mod de obținere: prin centrifugarea pulpei fructului.

Proveniență: Spania.

Proprietăți fizico-chimice:

  • Aspect și miros: lichid uleios fin, opac, de culoare verde inchis, cu miros caracteristic.
  • Indice de saponificare:177-198.
  • Densitate: 0,91-0,93.

Uleiul de avocado conține preponderent esterii acizilor grași nesaturați (acid oleic, linolic, palmitoteic), nivelul total al acestora poate atinge procentul de 80%. În compoziția uleiului se mai regăsește și esterului unui acid gras saturat, cel al ecidului palmitiv, în proporție de 5-25%. Uleiul este deasemena bogat în vitaminele A, C, E și acid folic.

Efect

Este foarte benefic pentru pielea uscată și pentru părul degradat, are proprietăţi hidratante, emoliente, antirid, regenerante, cicatrizante și antibacteriene și stimulează producția de colagen. Este un ulei extrem de hrănitor, de aceea este excelent în tratarea pielii lipsite de vitamine, uscate, deshidratate și mature. Se recomandă în special pentru pielea cu eczeme, inflamate și acneice.

Efectul său benefic hrănitor constă în legarea apei la nivelul țesutului pielii.

Uleiul de avocado este adăugat în amestecuri de uleiuri grase, pentru completarea efectelor uleiurilor de bază (de ex. migdale, alune, sâmbure de struguri), și este folosit în proporții de 2-15% în creme și loțiuni pentru piele.

Utilizare

Perfect pentru masaj, în amestec cu un ulei mai puți vâscos (de ex. De migdale, de arahide, de semințe de struguri). Cantitatea recomandată în produse de îngrijire a pielii și corpului este de 3-10%.

Depozitare

Se va păstra la loc uscat și răcoros.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

900g+90g GRATIS, 90g, 450g, 900g, 4,5kg