Ulei de cocos extravirgin BIO

16,00 lei54,00 lei

Datorită conținutului bogat în acizi grași saturați, uleiul de cocos este util pentru îngrijirea pielii uscate, iritate și a părului deteriorat. Este ideal pentru realizarea măștilor nutritive pentru părul vopsit, având un efect antistatic de durată. Ulei de nucă de cocos, virgin organic este in mod natural bogat in acizi grași cu lanț mediu, majoritatea fiind acizi grași saturați (lauric&capric)

Descriere

Acest ulei nu este dezodorizat și păstrează intact parfumul exotic de nucă de cocos.

INCI/Ingrediente: Cocos nucifera oil.

Mod de obținere: prin presarea la rece a pulpei fructului.

Proveniență: Sri Lanka

Proprietăți fizico-chimice:

  • Aspect și miros: masă uleioasă, de culoare albă, solidă la temperaturi mai mici de 24 gr C.
  • Miros: caracteristic.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Uleiul virgin de Cocos este recomandat pentru:

  • îngrijirea pielii uscate, iritate
  • îngrijirea părului deteriorat
  • îngrijirea pielii după plajă
  • fabricarea săpunurilor handmade, cărora le amplifică efectul “spumant” și de curățare al acestora și le conferă finețe.

Mod de utilizare:

  • În combinație cu alte uleiuri vegetale sau esențiale, pentru obținerea de creme sau unguente pentru față sau pentru corp.
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza uleioasă.
  • În săpunurile handmade.

Se poate include în:

  • creme antirid și pentru ten uscat, de zi sau de noapte
  • creme nutritive pentru conturul ochilor și buzelor
  • creme pentru masaj facial și corporal
  • creme pentru pielea iritată, uscată
  • loțiuni și uleiuri după plajă
  • creme onctuoase pentru crăpături, arsuri sau pentru refacerea zonelor expuse intemperiilor
  • creme grase pentru mâini
  • măști pentru păr uscat, deteriorat
  • săpunuri handmade

Produs obținut din agricultură ecologică, bio.  Ulei obținut prin presare, ambalat în borcan de sticlă.

 

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut ml

200ml, 500ml, 1l