Vitamina E

13 persoane se uită la acest produs

13,00 lei795,00 lei

Transport gratuit de la 180 lei !

  • Check Mark Promoții frecvent
  • Check Mark Retur în 14 zile
  • Check Mark Plată cu cardul sau la curier
Plată în siguranță
  • Visa Card
  • MasterCard

Descriere

Acest antioxidant clasic, de origine vegetală (mix de tocoferoli min 50%), este indispensabil pentru prepararea produselor de protecție solară și a cremelor destinate tenului matur sau uscat.

Aspect: lichid uleios, de culoare galben-maronie, miros caracteristic, slab.

INCI: Tocopherol

Proprietăți:

  • activ antiaging, pentru că luptă împotriva acțiunii radicalilor liberi și contracarează efectele expunerii excesive la soare
  • antioxidant puternic, previne râncezirea uleiurilor sensibile la oxidare
  • antiinflamator, având un rol important în procesul de vindecare
  • ameliorează microcirculația sanguină
  • îmbunătățește elasticitatea pielii.

Utilizare:

  • 0,1-0,2% în uleiurile sensibile la oxidare, bogate în acizi polinesaturați, pentru a preveni râncezirea lor
  • 0,5-2%, ca activ cosmetic, în emulsii (în faza finală a rețetei), sau în alte compoziții cosmetice ce conțin uleiuri vegetale

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.