Afișez 1 - 30 din 289 de rezultate

  • Dop negru cu picurător GL18 pentru sticle farmaceutice

    Evaluat la 0 din 5
    0,75 lei

    Potrivit pentru sticlele farmaceutice brune, cu dimensiunea gâtului de 18mm (GL18).

  • Sticluță brună 5ml

    Evaluat la 0 din 5
    1,30 lei

    Sticlă de culoare brună, fără capac, potrivită pentru cosmetice sub formă lichidă.

  • Recipient pentru ruj și balsam de buze

    Evaluat la 0 din 5
    2,80 lei

    Produs în UE, calitate excelentă.

    Material: PP, alb
    Capacitate de umplere aproximativ 5 ml
    Înălţimea, incluzând capacul, 6.5cm, diametru 15 mm

     

  • Sticluță brună 100ml

    Evaluat la 0 din 5
    1,90 lei

    Sticlă de culoare brună, fără capac, potrivită pentru cosmetice sub formă lichidă.

  • Dop alb GL18 pentru sticle farmaceutice fără picurător

    Evaluat la 0 din 5
    0,75 lei

    Dop alb fără picurător potrivit pentru sticlele farmaceutice brune, cu dimensiunea gâtului de 18mm (GL18).

  • Sticluță Brună cu Roll-on plastic de 10 ml

    Evaluat la 0 din 5
    3,50 lei

    Recipient roll on din sticlă, 10ml, produs în Austria.

  • Sticluță brună 10ml

    Evaluat la 0 din 5
    1,40 lei

    Sticlă de culoare brună, fără capac, potrivită pentru cosmetice sub formă lichidă.

  • Dop alb cu picurator GL18 pentru sticle farmaceutice

    Evaluat la 0 din 5
    0,75 lei

    Potrivit pentru sticlele farmaceutice brune, cu dimensiunea gâtului de 18mm (GL18).

  • Unt de Shea nerafinat

    18,00 lei930,00 lei

    Obținut din nucile arborelui Shea, fără ajutorul solvenților chimici. Hidratează profund, ameliorează vergeturile, calmează iritațiile și regenerează tegumentul.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Sticluță brună 50ml

    Evaluat la 0 din 5
    1,80 lei

    Sticlă de culoare brună, fără capac, potrivită pentru cosmetice sub formă lichidă.

  • Ulei de Ricin rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    6,50 lei162,00 lei

    INCI: Ricinus communis seed oil
    Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Recipient din sticlă – Deo Roll On – 50 ml

    Evaluat la 0 din 5
    5,50 lei

    Este un produs din sticlă groasă, de înaltă calitate, cu un aspect estetic, poate fi umplut foarte ușor și rapid.

  • Bicarbonat de sodiu

    Evaluat la 0 din 5
    9,00 lei140,00 lei

    Util în ajustarea pH-ului compozițiilor cosmetice și realizarea bilelor efervescente, pastelor de dinți și deodorantelor.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Sticluță brună 30ml

    Evaluat la 0 din 5
    1,60 lei

    Sticlă de culoare brună, fără capac, potrivită pentru cosmetice sub formă lichidă.

  • Ulei esențial lavandă bulgărească

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei499,00 lei

    Parfumul floral, dulce, unic al uleiului esențial de lavanda bulgarească constituie una dintre miresmele cele mai apreciate și iubite de aromaterapeuți. Uleiul de lavandă Bulgară este fără îndoială un ulei echilibrant, calmant, atât pentru spirit cât și pentru corp și minte. In preparatele naturiste cu aplicare locală, ajută la purificarea si vindecarea pielii, la diminuarea durerii și a inflamațiilor. Difuzarea lui ajută la atenuarea anxietății și a depresiei.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Hidrolat de Trandafir de Damasc

    Evaluat la 0 din 5
    11,00 lei232,00 lei

    Parfumul autentic si persistent al acestui hidrolat se datoreaza metodei traditionale de productie (veche de peste 100 de ani): dubla-distilare la aburi a florilor ce garanteaza un continut de ulei esential de minim 0,08%. Produs deosebit al unei distilerii bulgaresti cu traditie din inima celebrei Vai a Trandafirilor.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Conservant cosmetic PE

    Evaluat la 0 din 5
    4,50 lei135,00 lei

    Conservant cosmetic de sinteză, tocoferol,  ce asigură protecție împotriva bacteriilor, fungilor și mucegaiurilor.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Ulei de Jojoba virgin

    Evaluat la 0 din 5
    19,00 lei530,00 lei

    Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras/acneic.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Unt de Shea rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    16,00 lei840,00 lei

    INCI:Butyrospermum parkii butter

    Obținut din nucile arborelui Shea prin procedee fizice de presare si rafinare, fără ajutorul solvenților chimici. Un ingredient cosmetic polivalent, important pentru rolul său de hidratare profundă și regenerare a pielii și fibrei capilare.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Ulei esențial de orange

    Evaluat la 0 din 5
    10,00 lei200,00 lei

    Uleiul esențial din coaja de portocale este bogat in limonen, geraniol, linalol si derivatii cumarinici. Poate fi utilizat in aromaterapie pentru a trata răceala și stressul. Are un efect calmant general, anti-inflamator, antiseptic, detoxifiant, odorizant și totodată liniștește pielea.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Ulei de Migdale rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    11,00 lei229,00 lei

    INCI: Prunus amygdalus dulcis oil
    Ulei gălbui, fără miros, ideal pentru obținerea parfumurilor uleioase și maceratelor, pentru că nu influențează mirosul produsului final. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Unt de Cacao nedezodorizat pur primă presare

    Evaluat la 0 din 5
    21,00 lei3.675,00 lei

    Înzestrat cu o aromă delicioasă de ciocolată, acest unt este obținut prin măcinarea și presarea mecanică a boabelor de cacao. Are un conținut ridicat de antioxidanți, fiind util pentru fabricarea produselor antiaging și anticelulitice.

     

     

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Vitamina E

    Evaluat la 0 din 5
    13,00 lei795,00 lei

    Antioxidant clasic de origine vegetală, vitamina E naturală ameliorează microcirculația sanguină și îmbunătățește elasticitatea pielii. În plus, previne râncezirea uleiurilor vegetale din cosmeticele în care este inclusă.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • MCT oil- Caprylic/ capric triglycerides

    Evaluat la 0 din 5
    15,00 lei493,00 lei

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Ulei de cocos fracționat. Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Emulsifiant Olivem 1000

    Evaluat la 0 din 5
    30,00 lei618,00 lei

    Emulsifiant derivat din uleiul de măsline, agreat de Ecocert pentru utilizarea în produsele BIO. Înzestrat cu o afinitate maximă pentru piele, ajută la obținerea unei game variate de emulsii, cu beneficii pentru toate tipurile de ten.
    INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Unt de mango

    Evaluat la 0 din 5
    28,00 lei2.442,00 lei

    Obținut prin presarea sâmburelui fructului de Mango și filtrare mecanică, fără solvenți chimici. Un unt emolient, bogat în acid stearic, care repară și regenerează firul de păr. Untul de mango are efect antioxidant, emolient și nutritiv.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Ulei esențial de mentă piperată

    Evaluat la 0 din 5
    11,60 lei272,00 lei

    Înzestrat cu un parfum inconfundabil, împrospătează aerul și stimulează spiritul și mintea. Antibacterian și antifungic natural, calmează mâncărimile datorate eczemelor și varicelei și este un bun decongenstionant nazal.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Amidon de porumb

    Evaluat la 0 din 5
    8,00 lei250,00 lei

    Amidonul de porumb este utilizat pentru îngroşarea alimentelor, adeziv pentru hârtie, este alegerea cea mai ideală, ingredient cosmetic si este o soluţie ideală pentru spălarea, curăţarea ferestrelor.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Ulei din Sâmburi de Struguri, rafinat

    Evaluat la 0 din 5
    7,60 lei210,00 lei

    INCI: Vitis vinifera seed oil

    Reputat pentru polifenolii cu rol antioxidant și procentul ridicat de acizi grași esențiali și vitamine, uleiul din sâmburi de struguri are efecte benefice asupra tenului gras, acneic sau cu pori dilataţi. Se absoarbe ușor, fără a încărca tenul

     

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
  • Ulei de macadamia virgin

    Evaluat la 0 din 5
    12,00 lei415,00 lei

    Ulei incolor, fără miros, obținut prin presarea nucilor de macadamia și rafinare. Țara de origine al nucilor dulci și gustoase ale arborelui de macadamia este Australia. Uleiul rafinat de macadamia este ideal pentru obținerea parfumurilor și al maceratelor uleioase, pentru că nu influențează culoarea sau mirosul produsului final.

    Vezi opțiuniLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.