Conservant cosmetic PE

4,00 lei132,00 lei

Conservant cosmetic de sinteză, tocoferol,  ce asigură protecție împotriva bacteriilor, fungilor și mucegaiurilor.

Descriere

INCI: Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Conservant cosmetic de sinteză, 100% biodegradabil, ce asigură protecție împotriva unui spectru larg de bacterii, fungi și mucegaiuri.

Este economic și simplu de folosit, fiind eficient într-un interval larg de pH (până la 12).

Concentrații recomandate:

  • 0,5-1% în emulsii pentru ten și corp, cosmetice leave-on
  • 0,5-1% în diverse preparate pentru baie (rinse-off)*

*o concentrație mare de surfactanți, în special surfactanți etoxilați, diminuează eficiența acestui conservant.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut ml

10ml, 50ml, 100ml, 500ml, 1000ml