Emulsifiant Glyceryl Stearate SE

12,00 lei100,00 lei

Emulsifiant de origine vegetala potrivit pentru o mare varietate de formulări cosmetice (creme hidratante, antirid, fond de ten, bb cream, loțiuni și lapte de corp).

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Ingrediente: glyceryl stearate, potassium stearate
INCI: Glyceryl Stearate SE

Glyceryl stearate SE este un emulsifiant de origine vegetala potrivit pentru emulsii ulei in apa (o/w).

Valoare HLB: 12.

Punct de topire: 56°C

Tip: non-ionic.

Forma de prezentare: fulgi de culoare alb-crem, miros slab, agreabil.

Solubilitate: solubil in ulei.

Proprietăți:
emulsifiant de sine stătător pentru emulsii o/w (procent optim de parte uleioasa intre 10 si 30%)
dozaj recomandat: intre 1 si 10%
se folosește împreună cu un co-emulsifiant (alcool cetearilic, de regulă) pentru o mai bună stabilitate a emulsiei
util pentru o mare varietate de formulări cosmetice (creme hidratante, antirid, fond de ten, bb cream, loțiuni și lapte de corp)
Mod de utilizare: Se adaugă în faza uleioasă a emulsiei și se încălzește la 70°C.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Continut-grame

100g, 500g, 1000g